Getbig Bodybuilding, Figure and Fitness Forums
April 25, 2018, 06:32:48 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
 
   Home   Help Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Image button doesn't work for me  (Read 1774 times)
maxkane69
Getbig IV
****
Posts: 1662

PALUMBOISM DESTROYED BODYBUILDING!


WWW
« on: January 05, 2018, 04:15:33 PM »

I used to post pics copying the link from google image using the image button in the past , but now every time I try to paste the link inside the image button it doesn't appear no more and I can't post any pics at all.   Sad
Can someone explain me how to post the pics now  Huh
Report to moderator   Logged
DroppingPlates
Competitors II
Getbig V
******
Gender: Male
Posts: 48647


Team Pocahontas


WWW
« Reply #1 on: January 06, 2018, 05:08:06 AM »

I used to post pics copying the link from google image using the image button in the past , but now every time I try to paste the link inside the image button it doesn't appear no more and I can't post any pics at all.   Sad
Can someone explain me how to post the pics now  Huh

Only those with +160 IQ points are able to accomplish this feat

Report to moderator   Logged
Las Vegas
Getbig V
*****
Posts: 7279


! Repent or Perish !


« Reply #2 on: January 10, 2018, 11:31:37 PM »

If Google Images is the only place you're getting them from, then it's probably the source.  Move the picture elsewhere (to a host site) and it'll show.  If you want to try a little something to make sure, then write your own tags.

Put IMG and /IMG each between their own [   ] brackets, like that.  Report back if you want, if you have questions.
Report to moderator   Logged

Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Theme created by Egad Community. Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!