oni ti se ovdje smiju jer misle da lazes a ne razumiju balkanski mentalitet...ja razumijem!ovdje kod nas kad si u gradu neki sa bicepsima prsima i dvije kocke trbusnih oni misle ko je ovaj i svima je taj frajer!pa znam ja kako je to tako je u svim gradovimna po balkanu!a oni jos jedno ne razumiju,kad dode neko kao ti koji nije sad pro bodybuilder ali ima definiciju koju nikad nisu vidili u zivotu (a ti reci kad si vidio definiciju 5% nekom ko usput i ima misice) ja sam vidio jako rijetko...i hvala bogu da ce se cure zapaliti!ali ti mozes samo biti kratko sa tim curama a zadrzat ih neces!ovim amerikancima da parkiras mercedes ispred diskoteke pa ko bi se okrenuo,niko!pa jel vidis sto su pisali za Dave Palumba,on ima onog najnovijeg mercedes S600 i sad oni govore da on nece nikog zadivit s tim sa tim,jer tamo di on zivi mozes samo nekog impresionirati ferarijem i tim skupim autima!a na balkanu ma i u europi aj mi reci ko se nece okrenuti da nekog bjesnog mercedesa vozis,pa mislili bi da si bogatas!
da, tako je brate, ne razumiju mentalitet, ovo je samo malo zajebancija,mi se bolje opustimu, bez onoga hej vozim ovaj auto blabla.oni to misle da je previse vazno.ma da, mozes imat sta oces, lambo, pa ce reci pa kako da nema dva a jos jedan zlatni ferrari blabla

stvarno je siromasno sebe definisiati nakon koje auto se vozi itd.
sta mene zanima, ako oce neke zenske malo fun, evo im, ako nece oce da se voze u mecki, neka kupe hahaha, ili nek nadju nekog frajera koji ce ih voziti.
sigurno nebi nikad uzeo auto da se svidim nekoj kurvi, ili kamoli nekom govno jedju frajeru.
mada, najveci deo ljudi ovdje zna i svijesni su da se ove price stvarno dogadjaju, to nije neko cudo, niti niki nije trvdio da su the ribe neke manekenke

imam svoju zensku, nisam ni mislio da trazim druge,nego ovo se desilo.jebiga ko nije jos vidio da se to moze desiti da zenske malo polude kad se pojavi neki definisani lik koji jos ima malo karaktera

dobro si reko, hvala bogu da ce se neke napaliti, pa gdje na svijetu moze biti normalno da se zena pali na auto, nece valjda da jebe auto

ili koje se pale na pare,lol, pa radje i manje troskovo direktno kod neke praave kurve otici.
sretna nova godina,care

@bigmc, hell fuck no,im not gonna have kids anytime soon.
hellno, ill have my woman,thatll be good enough.we are both egoist and prefer to enjoy life with no burdens.for now.